opslagruimte nodig in zaandam?
Prijs & Beschikbaarheid3D TOUR

VEILIG

StorageFlix is gevestigd in Zaandam en is goed bereikbaar vanuit de omliggende plaatsen. Wij hebben opslagruimtes in diverse groottes te huur om je spullen in op te slaan. 

boxes4rent emmen self storage

bekijk je ruimte in 3d

Neem alvast een digitale rondleiding door onze locatie. Van elke unit hebben we een foto gemaakt, je weet dus precies hoe je opslagunit eruitziet voor je hem huurt.

ELKE DAG OPEN TUSSEN 6:00 – 23:00

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat toegang tot je spullen. Door onze elektronische toegangsbeveiliging zijn je spullen veilig en bereikbaar. Heb je andere wensen? Onze klantenservice helpt je graag verder. 

boxes4rent emmen self storage
boxes4rent emmen self storage

ONLINE RESERVEREN EN DIRECT TOEGANG

Selecteer een beschikbare unit, reserveer hem en je hebt direct toegang! 

StorageFlix

ma t/m zo 06:00 – 23:00

Kleine Tocht 8 (Tegenover Ranzijn)
1507 CB Zaandam
KVK 83111786
E: info@storageflix.nl
T: 075 – 757 26 22 (werkdagen 09:00 – 17:00)

Wat zijn de openingstijden?

Je kunt 7 dagen per week van 06:00 uur tot 23:00 uur bij je opslagruimte.

Kan ik na het reserveren direct opslaan?

Yes! Na het boeken ontvang je een e-mail met alle informatie om direct aan de slag te kunnen, ook kun je direct een slot+sleutel pakken uit een kluisje op de locatie. Je hoeft dus nergens op te wachten!

Wat zijn de kosten?

De prijs is afhankelijk van je type contract (kort of lang) en het formaat van de gewenste opslagruimte. Bereken direct je kosten.

Kom je er nog niet uit? Neem dan contact met ons op en we maken graag een voorstel op maat voor je.

Wat kan ik opslaan?

Alles wat niet brandbaar, gevaarlijk of illegaal is. Denk hierbij aan meubels, winterbanden, de airco of zakelijke materialen zoals je archief of producten.

Motoren kunnen alleen opgeslagen worden zonder benzine, zorg dat de tank leeg is en er dus geen brandbare stoffen meer aanwezig zijn. 

Zijn er (steek)karren?

Zeker, er zijn meerdere (steek)karretjes om je spullen eenvoudig van de ingang naar je unit te krijgen. Je parkeert eenvoudig voor de gele paaltjes en laad dan snel via de grote toegangsdeur in en uit.

Krijg ik een eigen sleutel?

Bij de huur van je unit zit een eigen slot inbegrepen. Je schaft deze bij je eerste betaling aan. Je krijgt daarbij een setje sleutels waardoor je zeker weet dat je spullen veilig zijn. Dit is een cilinderslot, onze units bieden geen ondersteuning voor een eigen (hang)slot. 

Kan ik komen kijken?

Tuurlijk! Onze locatie is onbemand dus er is niemand aanwezig. Wel kun je een appje sturen naar 075 757 2622  (of klik op deze link) als je hier toegang aanvraagt doen wij de deur op afstand voor je open.

Zijn mijn spullen verzekerd?

Opslagruimte dien je te verzekeren onder je eigen inboedel. Neem als je spullen op gaat slaan altijd contact op met je verzekering.

Ik wil verhuizen, bieden jullie hier ook iets voor aan?

We werken samen met VDW Verhuizingen in Zaandam. Zij kunnen de verhuizing voor je regelen eventueel gecombineerd met opslag. Neem contact met ze op voor een voorstel met vaste prijs.