Op het moment dat je een onderneming runt, komt het geregeld voor dat men behoefte heeft aan magazijnruimte. Zo is het natuurlijk logisch wanneer je fysieke spullen verkoopt, dat je deze opslaat. Maar iets wat de vraag naar flexibele magazijnruimte doet stijgen, is de periodieke schommeling wat de vraag betreft. Het is bijvoorbeeld bekend dat de vraag naar een groot aantal producten en diensten rond de feestdagen enorm stijgt. Je moet dan wel voldoende ruimte hebben om je voorraad op te slaan. Zakelijke opslag bij Storage Flix biedt de uitkomst. Met een storage unit in Zaandam heb je altijd de mogelijkheid om op de vraag in te spelen.

Waarom kiezen voor zakelijke opslag bij Storage Flix?

Veel ondernemingen kiezen voor zakelijke opslag bij Storage Flix. Met deze opslagruimte in Zaandam heb je namelijk extra ruimte tot je beschikking. En dat op een professionele wijze. Dit komt met een aantal serieuze voordelen. Te denken valt dan aan:

  • Precies inspelen op vraag: Een van de grootste voordelen van deze werkwijze is dat je kunt inspelen op de vraag. Zoals eerder aangegeven, zijn bepaalde producten bijvoorbeeld seizoensgebonden. Hier verkoop je in de winter of juist de zomer extra veel van. Hetzelfde geldt voor de verkoopaantallen rond speciale dagen, zoals de feestdagen. Met een storage unit in Zaandam creëer je dan als het ware een flexibel magazijn. Een optie is dan om voor een maand of twee maanden een aantal opslagruimtes te huren. Na deze periode evalueer je dan opnieuw of je het vergrote magazijn nog nodig hebt. Zo niet, dan zeg je de opslagruimte in Zaandam bij Storage Flix gewoon weer op.
  • Besparen kosten: Verder gaat dit je in de basis een hoop kosten besparen. Denk bijvoorbeeld aan het scenario dat voor veel ondernemingen momenteel van toepassing is. Wanneer ze verwachten dat er periodiek extra veel vraag is, moeten ze voor voldoende magazijnruimte op dat moment zorgen. Dit betekent dan het huren van een gebouw voor het hele jaar, puur om ook op de pieken voldoende ruimte te hebben. Enorm zonde natuurlijk van de huurkosten in de overige maanden. Via Storage Flix los je dit probleem op. De onnodige kosten zijn voortaan verleden tijd.
  • Medewerker op pad sturen: Wat bovendien ook erg handig is, is dat je heel makkelijk een medewerker op pad stuurt om iets uit het magazijn te halen. Je hebt van 6 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds gewoon toegang tot je storage unit. Het enige dat de medewerker hierbij nodig heeft, is een sleutel en de bijbehorende toegangscode. Zo is de opslagruimte in Zaandam bij Storage Flix ook echt flexibel. Je bepaalt volledig zelf wat je hierin plaatst en wanneer je het er weer uit haalt.
  • Optimale beveiliging: Zoals met het vorige punt waarschijnlijk al duidelijk wordt, is er sprake van optimale beveiliging. We nemen de beveiliging bij Storage Flix namelijk uiterst serieus. Hierbij maken we gebruik van elektronische toegangsbeveiliging tot de opslaglocatie. Tussen 6 uur in de ochtend en 11 uur in de avond kom je dan binnen met een persoonlijke toegangscode. Vervolgens hangt er aan de storage unit zelf nog een hangslot om nog een extra laag van bescherming te verzorgen. Je mag er dan ook zeker vanuit gaan dat jouw zakelijke spullen 100% veilig zijn.
  • Meerdere storage units huren mogelijk: Tot slot benadrukken we graag nog even dat meerdere storage units huren ook gewoon mogelijk is. We hebben storage units van verschillende afmetingen, om heel precies aan je behoeften te voldoen. Dit loopt van kleiner dan 1 m2 op tot 15 m2. Daarbij zijn de meeste opties per direct beschikbaar. Zo huur je nooit onnodig veel ruimte, maar heb je altijd precies genoeg magazijnruimte tot je beschikking. Bekijk welke opties op dit moment beschikbaar zijn en achterhaal waar je behoefte aan hebt.

Nu storage unit Zaandam huren

Een storage unit in Zaandam huren, is iets waar veel bedrijven profijt van gaan hebben. De flexibele eigenschappen van Storage Flix maken het dé uitkomst voor een groot aantal partijen. Het is dan ook zeker de moeite waard om deze optie te overwegen. Bekijk de plattegrond met beschikbare ruimtes om heel precies een indicatie te krijgen van wat er mogelijk is. Zo ga je met een flexibel magazijn besparen op de kosten, zonder dat dit voor extra ongemak zorgt. Al met al een absolute win-winsituatie.

Het is niet voor niets dat we steeds vaker met bedrijven werken. Er is veel behoefte aan zakelijke opslag. Zeker rond de feestdagen en bij het aanbieden van seizoensgebonden producten zien we duidelijke pieken. Op welke manieren biedt dit voor jouw bedrijf de uitkomst?