Stellinghuur

Breng orde aan en gebruik de hoogte van je unit optimaal met onze stevige stellingen. Of je de stelling nu combineert met onze stevige kratten of hem zelf vult. Je spullen staan veilig en netjes in deze hoge en diepe stelling. De stellingen staan op de locatie en je hoeft deze dan ook niet van te voren te reserveren.

De stellingen zijn te huur voor een eenmalig bedrag van €40,- en je kunt hem dan gebruiken zolang je een unit bij ons huurt.

Let op: omdat we niets aan de muren van de units kunnen monteren is het aan te raden op de onderste plank je zwaarste spullen te zetten. Controleer goed of de stelling stevig staat.

Eigenschappen van de stelling:
Hoogte: 187 cm
Breedte: 90 cm (2 van onze kratten passen met enige moeite naast elkaar)
Diepte: 60 cm
Kunststof (je vervoert hem eenvoudig in zijn geheel naar je unit met 2 personen of op een steekkarretje)
5 legborden die ieder 80 kg kunnen dragen

OERDEGELIJKE VERHUISDOZEN

Deze sterke dozen zijn te huur voor eenmalig €1,-  per verhuisdoos zolang je bij ons een opslagunit huurt. Neem er dus zoveel als je nodig hebt, sla alles erin op en lever ze weer in als je de unit niet meer nodig hebt. De verhuisdozen staan voor je klaar in het gebouw, je hoeft ze dus niet vooraf te reserveren.

Wil je een of meer dozen houden? Dit is mogelijk, voor €2,50 (hier halen we indien van toepassing je eerste huur nog af) kun je ze overnemen.

Eigenschappen van de kratten:
Draagkracht van 50 kg,
Stapelwaarde 450 kg
Formaat. 48 x 32 x35
Totaal autolock (zelfsluitend)
Verlengde bodem
1/2 seconde op te zetten en plat te maken. 
Inhoud 58 liter.