Het is altijd mogelijk dat je plotseling behoefte hebt aan meer opbergruimte. Bijvoorbeeld voor de korte termijn, maar zeker ook voor de wat langere termijn. Meer opbergruimte komt goed van pas wanneer je bepaalde spullen niet meer kwijt kan in huis. Met opslag in Zaandam via Storage Flix heb je dan toegang tot dé oplossing van dit moment.
Voordelen extra opslagruimte Zaandam
Er zijn een hoop voordelen verbonden aan kiezen voor extra opslagruimte in Zaandam bij Storage Flix. Door deze stap voor stap te benoemen, krijg je er al snel een beter beeld van. Je bent dan voor jezelf in staat om te beslissen of het is waar je naar op zoek bent. Hou bijvoorbeeld rekening met de volgende voordelen:

  • Minder onnodige spullen in huis: Iedereen heeft wel spullen in huis staan die men eigenlijk maar heel weinig nodig heeft. Mooie voorbeelden hiervan zijn winterbanden, een airco, wintersportspullen en een opblaaszwembad. Om er maar een paar te noemen. Het is eigenlijk zonde dat deze het hele jaar je berging in beslag nemen. Veel handiger is dan om dit soort zaken op te slaan in een extra opslagruimte. Zodoende haal je ze alleen tevoorschijn voor de korte periode dat je ze nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer er een hittegolf nadert, je op wintersport gaat of je om een andere reden voor een paar dagen specifieke spullen nodig hebt.
  • Uitkomst bij (naderende) verhuizing: Daarnaast is het dé uitkomst in een situatie waarbij er een verhuizing aan zit te komen. Woon je bijvoorbeeld in een appartement en heb je nog geen nieuw huis gevonden? Dan is er een goede kans dat je wel al wat spullen in huis hebt gehaald. In het appartement of de bijbehorende berging staat dit alleen maar in de weg en is er geen ruimte voor. Met een storage unit in Zaandam zet je het dan heel simpel even apart. Puur totdat je wel een huis hebt gevonden. Binnen de kortste keren verhuis je het dan weer naar de nieuwe locatie.
  • Ideaal bij gezinsuitbreiding: Een ander voordeel van opslag in Zaandam bij Storage Flix is dat het de ideale uitkomst biedt bij gezinsuitbreiding. Zo komt het vaak voor dat men een specifieke ruimte ombouwt tot kinderkamer. Hierdoor moeten veel spullen ineens een nieuwe locatie krijgen. Dit is niet altijd even gemakkelijk. Wil je ze niet weggooien of verkopen? Dan kies je gewoon voor opslag in Zaandam. Zo heb je het altijd binnen handbereik wanneer je er weer ruimte voor hebt.
  • Snel toegang tot je spullen: Jouw opslagruimte in Zaandam is iedere dag open tussen 6 uur ’s ochtends en 11 uur ’s avonds. Dit betekent dus dat je bijna op ieder moment toegang hebt tot je spullen. Ideaal wanneer je het graag snel binnen handbereik hebt. Middels de elektronische toegangsbeveiliging sta je al snel binnen. Het is net alsof je een extra schuur tot je beschikking hebt. Maar in plaats van naast of in de buurt van je appartement, staat deze op een zeer goed beveiligde, centrale locatie. En bovendien toegankelijk voor de gehele Zaanstreek. Of je nu in Assendelft, Oostzaan of Westknollendam woont, maakt daarbij geen verschil.
  • Zeer betaalbaar: Tot slot is opslag in Zaandam vaak veel goedkoper dan men denkt. Zo heb je een opslagunit van zo’n 2 vierkante meter bijvoorbeeld al vanaf €35 per maand. Deze unit is dan 2 vierkante meter in breedte en lengte en daar bovenop nog eens 3 meter hoog ook. Ideaal voor opslag op de kortere en langere termijn.

Direct meer opbergruimte met storage unit Zaandam
Zit je op dit moment dus in een situatie waarin er behoefte is aan meer opbergruimte in Zaandam en omstreken? Dan is dit het ideale moment om kennis te maken met Storage Flix. Wij hebben een groot aanbod aan opslagruimtes van verschillende groottes. Hierdoor zoek je heel eenvoudig op maat uit waar je precies behoefte aan hebt. Afhankelijk van jouw individuele situatie vind je zo de ideale opbergruimte.
Let er daarbij op dat je goed voor jezelf bepaalt hoeveel ruimte je nodig hebt. Bij een grote verhuizing is er bijvoorbeeld vaak behoefte aan een ruimte die richting de 12 tot 15 vierkante meter gaat. Heb je simpelweg behoefte aan een storage unit in Zaandam om wat seizoensgebonden spullen op te slaan? Dan zit je vaak al met een ruimte van 3 tot 5 m2 goed. Zo betaal je nooit onnodig te veel. Van 6 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds is het altijd mogelijk om even een kijkje te nemen in jouw storage unit.